Datorstol

De senaste åren har mänskligheten verkligen tagit ett stort steg framåt, också så när det kommer till stolar. Kontorsstolar har länge funnits och varit användbara på diverse arbeten, men det är inte förrän de senaste 20 åren som datorstolar verkligen har fått sitt genombrott. Eftersom att vi numer utför näst intill alla jobb med hjälp av datorer så har allting runt om datorer också blivit väldigt viktigt, inte minst stolarna!

Eftersom att du spenderar en hel arbetsdag framför datorn så är det väldigt viktigt att din datorstol är anpassad efter dig. Med en bekväm arbetsstol så minskar risken för bestående skador och du kommer vara mer produktiv samt gladare på jobbet! Se till att din datorstol båda kan höjas och sänkas. Vissa föredrar även ett extra ryggstöd förutom det som är inbyggt i stolen. Finns inte detta så går det även att lägga dit en kudde/filt som temporär lösning.

En bra datorstol är inte bara bra att ha på jobbet. Även hemma tenderar vi att spendera en del tid framför datorn. Det kan bero på olika saker, mestadels kanske man kollar klipp på YouTube, pratar med vänner på Facebook eller helt enkelt betalar räkningar. Gamingstolar blir också mer vanligt att köpa. Dessa typer av datorstolar är specialanpassade för att sitta länge framför datorn för att spela olika datorspel.
De största proffsen inom e-sport ser till att ha en bra dator, bekväm mus samt en grym datorstol gaming.

Datastol hos Kontorsstolen.com

Vi ser till att förse dig med Sveriges bästa datorstolar! En snabb leverans samt en bra service gör att vi kan erbjuda ett paket som kommer göra dig nöjd! Vår service är en väldigt viktig del av kontorsstolen.com. Vi ser så klart även till att erbjuda stolar av hög kvalité, men det är främst när man ger någonting extra servicemässigt som man verkligen kommer ihåg företaget man handlade hos senast. Detta är målet med varje kund, att vi ska bli ihågkomna för det vi just är – experter på stolar och service!

Datastolar finns det gott om och vårt utbud expanderas hela tiden. Fler och fler kunder ber specifikt efter datorstolar och då efterfrågan finns där så ser vi till att lyssna. Nu har vi fler datastolar än någonsin, men vi letar alltid efter fler i vårt lager. Ni får gärna tipsa oss om fler stolar! Flera av våra stolar i lagret finns där eftersom att vi fått in rekommendationer från kunder och andra personer runt företaget.

Spelstol för hemmet

Letar du efter en bra stol att sitta i när du spelar datorspel så har du kommit rätt. Just nu erbjuder vi ett antal gamingstolar i vårt utbud och de är speciellt utformade för att passa dig som spenderar längre stunder framför datorn. Oavsett om du jobbar eller spelar så kommer du behöva den extra komforten som våra spelstolar faktiskt kan erbjuda!

Tänk på att kontrollera komforten och justera det så som just du vill ha det. Vill du fixa till så det känns extra bra i ryggen så erbjuder vi extra ryggstöd till stolarna, även om de flesta har inbyggda sådana redan. När du har suttit dig till rätta så är vi säkra på att du kommer uppskatta din nya spelstol ännu mer. Kom ihåg att du självklart har rätt att byta stol om du känner att du valt fel, då är det bara att kontakta vår kundservice.


Att sitta framför datorn hela dagarna kan vara frustrerande för kroppen om du inte ser till att använda kvalitativa stolar under dessa timmar. Vi rekommenderar även regelbundna pauser för att få till en ergonomiskt bra upplevelse. Spelstolarna vi erbjuder är av hög kvalité och vi lägger stort fokus på bekvämlighet och komfort, men våra stolar ska också se snygga ut. Oavsett om det är en kontorsstol för jobbet eller datorstolar för hemmet.